Dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji prostor stanovanja, v kateri preživljamo prosti čas in se sproščamo. To pomeni, da mora biti narejena iz materialov, ki na nas pozitivno vplivajo, in iz oblik, ki nas pomirjajo. Predvsem je pomembno, da v njej uživamo bodisi ko meditiramo ali ko se družimo z družino ali s prijatelji.

Naš cilj so zadovoljne stranke, zato se bomo z veseljem pogovorili z vami in vam svetovali o izbiri materialov in oblik za izdelavo vaše dnevne sobe po meri.

Izdelamo vam lahko dnevno sobo po meri z modernim ali klasičnim videzom. Svetovali vam bomo o možnosti izbire najrazličnejših materialov: mediapana, iverala, furnirane iverice, kombinacije materialov s steklom, o dodatnih lučeh vgrajenimi v kovini.

Kuhinja - Mizarstvo ART

EKO dnevne sobe

Kuhinja - Mizarstvo ART

Prednost EKO dnevne sobe je v tem, da so narejene iz naravnih materialov prijaznimi za naše zdravje. EKO dnevne sobe narejene po naročilu nam naredijo naš prostor bolj topel in domač, da se bomo v njem še bolje počutili. Tudi EKO dnevne sobe so lahko klasičnega ali modernega videza.

Pokličite nas in svetovali vam bomo o najboljši izbiri EKO dnevne sobe za vas, da boste v njej z veseljem preživeli čim več kvalitetnega prostega časa. Potrudili se bomo pri izdelavi vašega pohištva po meri.

Želite po vaši meri izdelano ponudbo?

ŽELIM PONUDBO…

GALERIJA SLIK

19

LET IZKUŠENJ

4587

KONČNIH PROIZVODOV

321

ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

100

ZADOVOLJNIH STRANK

O NAS

Z vami že 20 let. V MIZARSTVU ART ne vidimo problemov, ne iščemo izgovorov – usmerjamo se v iskanje rešitev za vas.