Spalnice

Spalni prostor je eden izmed najpomembnejših prostorov, od katerega je odvisna kvaliteta našega jutra in celega dneva. V spalnicah preživimo kar tretjino svojega življenja, zato je zelo pomembno, iz kakšnega materiala imamo izdelano pohištvo v naših spalnih prostorih. Pogosto se zgodi, da damo v spalne prostore najcenejše izdelke, kateri običajno vsebujejo veliko formaldehida in se ne zavedamo, da je zdravju zelo škodljiv, saj je rakotvoren.

Najpomembnejši del pohištva v spalnici je postelja, ki mora biti dovolj zračna, da ne plesni.

Kaj pridobite z naročilom pohištva po meri? Največja prednost pohištva po meri je izkoriščenost prostora in opremljenost prostora po vaših željah in kriterijih. Naj bo pohištvo po naročilu izdelano z našimi rokami vam predano z veliko pozitivne energije in da bodo vaše noči kvalitetno prespane.

Kuhinja - Mizarstvo ART

EKO spalnice

Kuhinja - Mizarstvo ART

Poleg spalnic narejenih iz klasičnih materialov obstajajo tudi EKO spalnice narejene po meri. EKO spalnice so narejene iz naravnih materialov.

V našem podjetju imamo že veliko let izkušenj z izdelavo EKO spalnic, ki jih izdelujemo iz masivnih materialov ali tvor brez formaldehida. Za izbiro masivnih materialov ponujamo široko izbiro drevesnih vrst: hrast, oreh, smreka, bukev, javor, bor,… Plošče masivnih materialov so lahko enoslojne ali iz treh slojev vezane plošče, dolžinsko in širinsko lepljene. Namesto laka uporabljamo olja in voske naravnega izvora.

Kaj pridobite z EKO pohištvom po naročilu? Največja prednost EKO pohištva po meri je zdravju prijazno pohištvo, ki ne vsebuje topil in formaldehida, izkoriščenost prostora, prostor se opremi po vaših željah in kriterijih.

Naj bo pohištvo po naročilu iz pod naših rok dano z veliko energijo in da bodo vaše noči prespane.

Želite po vaši meri izdelano ponudbo?

ŽELIM PONUDBO…

GALERIJA SLIK

19

LET IZKUŠENJ

4587

KONČNIH PROIZVODOV

321

ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

100

ZADOVOLJNIH STRANK

O NAS

Z vami že 20 let. V MIZARSTVU ART ne vidimo problemov, ne iščemo izgovorov – usmerjamo se v iskanje rešitev za vas.