Kuhinje

Dandanes nam kuhinja ne pomeni več le štirih sten, med katerimi pripravljamo obroke, temveč prostor, v katerem kuhamo, se pogovarjamo, obedujemo in počnemo še mnogo drugih stvari. Predstavlja skratka osrednji prostor, v katerem živimo.

Zato je pomembno, da pri nakupu kuhinje ne pozabite na celo vrsto podrobnosti, ki vam olajšajo delo in maksimalno izkoristijo prostor za shranjevanje vseh potrebnih reči. Da je vse vedno pri roki.

Želimo, da se v prostorih, opremljenimi z našimi izdelki naročenimi po meri, počutite prijetno in udobno.

Naša tradicija in kakovost sta zagotovili, da se pridružite dolgi verigi zadovoljnih kupcev našega podjetja.

Kuhinja - Mizarstvo ART

EKO Kuhinje

Kuhinja - Mizarstvo ART

Obstajajo tudi EKO kuhinje, ki so narejene po meri. V današnjem času se mnogi izmed nas zavedamo, da so materiali, ki vsebujejo formaldehid in druga topila, škodljivi. Formaldehid je celo rakotvoren. EKO kuhinja je narejena iz naravnih materialov, ki so neškodljivi za naše zdravje.

V našem podjetju imamo že veliko let izkušenj z izdelavo EKO kuhinj, ki jih izdelujemo iz masivnih materialov ali tvor brez formaldehida. Za izbiro masivnih materialov ponujamo široko izbiro drevesnih vrst: hrast, oreh, smreka, bukev, javor, bor,… Plošče masivnih materialov so lahko enoslojne ali iz treh slojev vezane plošče, dolžinsko in širinsko lepljene.

Namesto laka uporabljamo olja in voske naravnega izvora.

Želite po vaši meri izdelano ponudbo?

ŽELIM PONUDBO…

GALERIJA SLIK

19

LET IZKUŠENJ

4587

KONČNIH PROIZVODOV

321

ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

100

ZADOVOLJNIH STRANK

O NAS

Z vami že 20 let. V MIZARSTVU ART ne vidimo problemov, ne iščemo izgovorov – usmerjamo se v iskanje rešitev za vas.