Kopalnice

Kopalnica je prostor, v katerem ne preživimo veliko časa, je pa to prostor, v katerem smo običajno sami in se posvečamo sebi. Naj bo to zgolj umivanje zob, tuširanje ali mogoče daljša kopel. Izrednega pomena je, da tudi čas v kopalnici preživimo kar se da kvalitetno in tako poskrbimo kar najbolj za svoje telo in dušo. Naj bo vaša izbira materialov v kopalnici taka, ki vam bo res všeč, da se boste v njej dobro počutili.

Kopalnice, ki so narejene po naročilu imajo naslednje prednosti: velika izbira različnih materialov, prilagodljivost prostoru in dobra izkoriščenost prostora. V kopalnici se lahko uporabljajo najrazličnejši materiali: barvan mediapan, furnirane plošče, masivne plošče, kerrock, steklo, …

Naj vam vaša kopalnica izpolni vaše želje.

Kuhinja - Mizarstvo ART

EKO kopalnice

Kuhinja - Mizarstvo ART

Predsodki, da kopalnica ne more biti v lesu, so že zdavnaj minili. Sedaj je samo od vas odvisno, koliko domišljije imate in koliko zaupate lesu in toploti, ki nam jo daje narava, da jih izkoristite in jih imate tudi vi doma.

Prvo leseno pohištvo narejeno po naročilu strank za kopalnice že leta 2005, ki je bilo premazano z oljem, je prineslo odlične rezultate in izjemno zadovoljstvo strank. Pozitiven odziv strank se je odrazil v povečanju števila naročil lesenega pohištva po meri za kopalnice.

Največkrat se za pohištvo po naročilu uporabljajo plošče v treh slojih in furnirane vezane plošče lepljene s PVC lepili, ki so premazane z oljem in voskom.

Pokličite nas in potrudili se bomo izpolniti vaše želje.

Želite po vaši meri izdelano ponudbo?

ŽELIM PONUDBO…

GALERIJA SLIK

19

LET IZKUŠENJ

4587

KONČNIH PROIZVODOV

321

ZAKLJUČENIH PROJEKTOV

100

ZADOVOLJNIH STRANK

O NAS

Z vami že 20 let. V MIZARSTVU ART ne vidimo problemov, ne iščemo izgovorov – usmerjamo se v iskanje rešitev za vas.